BORGERS ZONWERING & CARAVANS

Home

Over

Producten


Contact


Cassette

Het uitvalscherm Cassette is een open instapmodel met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dit scherm is geschikt voor kleinere breedtes tot 3,5 meter. Een echte klassieker.

Breedte
100 cm t/m 400 cm

Uitval
80-100-115-130 cm

Standaard kleur omkasting en armen
Zilver geanodiseerd
Roomwit RAL 9001

Bediening
Handmatig, diverse mogelijkheden
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)


Doekkleuren
Collecties van Citel, Swela en Dickson

Volant
Optioneel
Algemene Informatie Actieuitvoering
Doekencollectie
Maatwerk
Techniek

Het Cassette scherm is het instapmodel met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Geschikt voor kleinere breedtes tot 350 cm. Is in zowel actie als maatwerk uitvoering verkrijgbaar.

Vormgeving

Alle typen uitvalschermen zijn in geanodiseerd aluminium en roomwit RAL 9001 (optie) verkrijgbaar. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om het scherm in elke gewenste RAL kleur te laten moffelen.
Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat.
In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

Actieuitvoering

Bij een actiematig uitvalscherm Cassette is de keuze in de breedtes en de uitval beperkt tot een aantal vaste maten. Ook is de dessinkeuze van het doek, omkastingskleur en de bedieningswijze(en bedieningszijde) beperkt. Kwalitatief is een actiescherm identiek aan een gelijksoortig maatwerkproduct van dezelfde benaming. Het actiematige is gelegen in de gunstige prijsstelling en de kortere levertijd.

Verkrijbaar in de volgende actiekleuren:
Maatwerk

Bij een maatwerk uitvalscherm Cassette wordt het product eerst geproduceerd nadat u het besteld hebt in de door u gewenste exacte breedtemaat. Ook is de keuzevrijheid in uitval, doekdessins, omkastingskleur en de bedieningswijze en -zijde onbeperkt binnen de beschikbare mogelijkheden.

167

372

544

Rood

Oranje